din:Apalathus linearis/Rooibos(de Cristina Crișu)

rooibos cristina crisu

Dacă nu ați savurat încă o cană de ceai rooibos, încercați cât mai repede cu putință. Gustul dulceag și proprietățile antioxidante sunt numai două din atuurile acestei plante.
O alta proprietate importanta este culoarea. Roșul arămiu pe care îl lasă prin infuzare îmi amintește de baițul de lemn.

Amestecul concentrat, infuzat timp de jumătate de oră, arată cam așa pe hârtie:

IMG_0532

rooibos umed

IMG_0531

Când se usucă, marginile se închid și lasă un contur superb al desenului.

IMG_0570

rooibos umed vs rooibos uscat

IMG_0545

Un gând despre “din:Apalathus linearis/Rooibos(de Cristina Crișu)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s