Tempera din ingrediente naturale (de Szabó Zelmira)

Probă de culori – de tempera naturală! Abia aștept să amestec și alte culori.
Tempera neagră: o linguriță praf de fum (strecurat fin), un gălbenuș de ouă, jumătate de linguriță de sare, făină până se face o pastă potrivită.
La tempera roșie în loc de praf de fum am pus suc de sfeclă, iar în cel ocru am pus baiț de nucă. După uscare este puțin lucios.
Ca să se vadă, cât de cremoasă este, am folosit un zgârâiograf.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s