Cerneala din Fructe (Raluca Ciubotaru)

DSC_0031 (Large)

 

Ingrediente:

1 pana la 2 cesti de fructe (mure, agude, coacaze, capsuni, rodii, zmeura, cirese etc.) – din care va iesi aproximativ jumatate de ceasca de lichid

1/2 lingurita sare

1/2 lingurita otet

Se strivesc fructele intr-un bol si se paseaza cu blenderul, daca este nevoie. Compozitia rezultata trebuie strecurata folosind tifon sau o sita foarte fina. La final, lichidul din fructe se combina cu otet si sare. Cerneala poate fi pastrata in borcanase de sticla sau plastic, cu capac.

DSC_0041 (Large)

Mure

Mure

Capsuni

Capsuni

Rodii

Rodii

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s